STABILIZER FOR SEMIFREDDO

Powder mix specific for fresh cream-based semifreddo.

BRAND
PACKAGE
Bag of 2 Kg.
PRICE (VAT EXCLUDED)
€24.02 (12,010 €/KG)
TAX EXCL.

DESCRIPTION AND SUGGESTIONS

Dosage: 200 g Stabilizer for Semifreddo, 150-200 g sugar, 1 kg cream.

Ingredients: sugar, maltodextrin, dextrose, edible gelatin, modified starch, skimmed milk powder. Emulsifier: mono and diglycerides of food fatty acids. Thickeners: xanthan gum, carrageenan.

Processing method: place the Semifreddo Stabilizer, cream and sugar in a stand mixer, mix slowly for one minute and whisk until a soft and creamy mixture is obtained. Combine the desired cream or fruit taste according to the weight indicated in the package.

CERTIFICATIONS
  • Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente) Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)

You might also like

Reviews

Write your review

STABILIZER FOR SEMIFREDDO

Powder mix specific for fresh cream-based semifreddo.

Write your review