MALAGA PASTE - RHUM AND RAISIN

Flavouring paste to make ice cream with the traditional taste of Malaga: rum, raisin wine and raisins.

BRAND
PACKAGE
Box of 6 kg. - 2 buckets of 3 kg.
PRICE (VAT EXCLUDED)
€157.24 (26,207 €/KG)
TAX EXCL.

DESCRIPTION AND SUGGESTIONS

Add the paste to pasteurized white base, shake well with whisk until completely homogenized and leave to stand about 30 min. Then stir in the batch freezer. Obtained gelato may be served as well or marbled with ripple creams.
Dosage: 50 g of paste + 1 litre of white base
Process: cold

CERTIFICATIONS
  • Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente) Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)

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