CHOCOLATE COVERING

Ice cream covering, with an high cocoa content, suitable for the traditional Stracciatella gelato.
BRAND
PACKAGE
Box of 10 kg.-2 buckets of 5 kg.
PRICE (VAT EXCLUDED)
DESCRIPTION AND SUGGESTIONS
Dissolve the product in a bain-marie at a maximum temperature of 40-45 °c and mix it thoroughly, making it homogeneous. Strain the product flush in the tray during extraction from the batch of ice cream or milk cream.
Dosage: Use at leisure for gelato and pastry
machining: Cold
  • Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente) Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)
ALLERGENS

You might also like

Reviews

Write your review

CHOCOLATE COVERING

Ice cream covering, with an high cocoa content, suitable for the traditional Stracciatella gelato.

Write your review